Pemergian dan Terima Kasih

Friday, January 06, 2012



Assalamualaikum...

Firstly, aku , sebagai penulis tetap dalam blog ini , ingin merakamkan setinggi-tinggi perhargaan dan terima kasih kepada semua yg sudi mebaca dan melawat ke blog "Cerita Si Pejuang CinTa" ini... Tanpa korang semua, Blog ini ibarat pondok usang yg menghitung hari..

Blog ini merupakan Satu-satunya platform untuk aku meluahkan pandangan dan pendapat aku melalui penulisan aku ... Dan apabila korang baca.. maka tercapailah hasrat aku untuk menyampaikan pendapat aku kepada orang lain .. Sebab itulah... korang semua sangat berharga bagi aku...




Esok [ 7 jan 2012 ] .. aku akan kembali ke kampus Cfs iium di petaling jaya , dan mungkin aku tak dapat online untuk beberapa hari.. 

Sehubungan dengan itu.. Aku telah menyenaraikan Artikel-artikel terbaik  yg pernah aku tulis pada tahun 2011.. Maka, sepanjang aku tak menulis entry baru ni .. korang boleh la baca artikel-artikel merepek yang telah pun bersarang kat blog aku ni.. Enjoy ...


Senarai Artikel 2011


September 2011

October 2011

December 2011 


*14 jan 2012 aku ade paper Math .. Tolong Doakan aku =)

Sekian....




You Might Also Like

6 comments

  1. take care my fren..:)

    Insyaallah akan berkunjung di sini..:)

    ReplyDelete
  2. fuyooo.. pondok pun pandai hitung hari la.. hihihi

    ReplyDelete
  3. hm , awal gile . masuk pun blom lagi dah kene test ...

    ReplyDelete
  4. salam. haha mmg la kalo dh kahwin lg busy. kah3. ap la kau. btw, good luck for exam n new sem okeh :)

    ReplyDelete

Flickr Images