Think About It, Again !

Saturday, February 04, 2012


Assalamualaikum...

Aku nk memohon beribu-ribu kemaafan kepada korang yg setia untuk Jadi follower dan reader kat blog aku yg merepek ni.. Buat Mase ni aku x cukup mase nk Update Blog ni.. Sem 3 ni.. tersangat-sangat busy .. Sorry sebab jarang Update..

Just Nak berbicara tentang something yg simple untuk entry kali ni..




Suppose korang ada blog.. tapi x de follower ataupon tak ramai follower.. So, adakah korang ingat korang boleh tulis sesuka hati korang .. korang boleh kutok orang.. korang boleh mengupat orang ... dan korang ingat korang boleh cerita kan hal peribadi korang kat blog tu ?

Dengan Alasan : "Suke hati aku la nk tulis ape, bukan orang baca pon".



"Bukan Orang Baca" ??? think about it again !! and Again !!

When you write something on internet , lepas tu cuba delete ape yang korang tulis... percayalah.. it dosnt mean it deleted ..

Satu nasihat dari aku... Sekalipun, blog korang tu x de follower.. jangan ingat x de orang yg baca .. oleh itu berfikirlah sebelum bermadah .. terutamanya di internet ..


Sekian...


*Aku suke Stalk blog follower aku.. Kadang-kadang tergelak sorang-sorang baca blog korang ? haha







You Might Also Like

5 comments

  1. alamak, PC stalk belog reyn ke nih :takut

    tu la...selalu kita dgr 'hak aku sukati aku la' -_-
    agak tak patut disitu :)

    ReplyDelete
  2. salam alayk'

    kita dipertanggungjawabkan dgn apa yg kita tulis kan?

    =)

    ReplyDelete
  3. buusssyyyyyyy nyeeeerrr :)

    ReplyDelete

Flickr Images