Weird

Wednesday, June 05, 2013

Assalamualaikum...

Pertamanya aku nak bagi tau awal awal, entry ni takde point kot. Cuma akhir akhir ini banyak perkara pelik yg berlaku dalam hidup aku.

Bende yg tak pernah berlaku dalam hidup aku selama lebih dari 10 tahun kot, then tiba tiba jadi beberapa hari yg lalu. 



Sometimes, unexpected things do happen. Maybe, lately ni aku banyak sangat fikir kot. Hmm mungkin otak dah penat. bukan otak je, malah hati juga. 


Dan maaf juga dah beberapa hari tak update sebab balik kampung. 

Aku tengok ramai dah berubah. kawan kawan aku terutamanya. Tapi pada aku, banyak mana pun mereka berubah, aku tetap merindui memori yg dah tercipta. Pernah berharap kami masih punya masa untuk bersama seperti dulu.



Cuma entry kali ni pelik. dan pelik. 

Sekian.

You Might Also Like

1 comments

Flickr Images