Cara check result CFS IIUM 2012/2013 sem 3

Tuesday, May 28, 2013


*Update* - rasanya uia dah block cara ni. kbai

Assalamualaikum....


Taknak cakap banyak. post kali ni khas untuk budak cfs yg gedik nk cek result awal. Boleh try ikot macam kat bawah ni. aku just clearkan cara je . credit untuk Khairul Faiz . Selamat mencuba . Baca bismillah dulu .



1) Login MyIIUM > My achademic

2) Left click "Result"

3) Right click "Result" > Inspect Element 

4) Ctrl+F (search box) . Cuba cari Option Value .

5) Tukar 1111/1111|1 dan 1111/1111 (1) kepada 2012/2013|3 dan 2012/2013 (3)




6) Done . close inspect element dan cek result for 2012/2013 (3) . Good luck

*Segala yg berlaku adalah atas risiko anda sendiri dan penulis blog ini tidak akan seskali bertanggungjawab. 
*Lagi satu tolong click iklan kat blog ni. nk bayar duit PTPTN nnt. tq.

Sekian.



You Might Also Like

10 comments

  1. niy betul2 official ke?

    ReplyDelete
  2. Ni result yg lecture key in . tapi belum publish sebab belum habis kira GPA n CGPA semua lagi.

    ReplyDelete
  3. macamane nak buat kalau inspect element tu keluar dekat window lain?

    ReplyDelete

Flickr Images