♥ Wanita itu ibarat Biskut Kering ♥

Sunday, October 30, 2011

Assalamualaikum...

Korang pernah makan biskut kering tak ? Tipu la kalau tak pernah kan.... Aku dulu mase kecik2 memang suke.. nak2 bile celup dengan air susu .. x pon milo.. pehh memang menjilat jari r.. (mase tu aku x isap puting da tau) ...



Korang percaya tak kalau aku kata orang perempuan ni, boleh diibaratkan seperti biskut kering ? percaya tak ? meh sini aku berfalsafah jap :

♥ WaniTa ni... ia iBaraT Biskut KeriNg ,♥
♥ Ia SaNgaT RapuH daN MudAh PatAH ,♥
♥ NamuN, Sekeras-keRas BisKut KerinG ,♥
♥ DiCeluP Air akan Lembik Juga. ♥


Ape macam ? Hahaha sory la kalau bahasa aku ni tinggi sangat ( perasan sendiri ) . betul kan.. orang pompuan ni.. kadang2 keras dan ganaz.. tapi sekeras2 wanita.. kalau celup air.. lembik gak. haha.. orang pompuan kalau x setuju.. sile komen ye =P . sekian

You Might Also Like

14 comments

  1. kau ni, ckpla wanita macam biskut jacob ke. biskut hup seng ke. nmpk la kualiti cket. hahaha XDD

    ReplyDelete
  2. erm erm :baby tak tahu nak cakap ape XD

    ReplyDelete
  3. Keras macam batu la. Tp boleh dibentuk cume ngan air

    ReplyDelete
  4. tula, laki kne jge ppuan, jgn amik kesempatan :)

    *hoho sekut vs angin, liuk la...

    ReplyDelete
  5. btol la 2.. pasni panggey biskut je snang.. haha

    ReplyDelete
  6. yela...de la sikit persamaan kan..tapi lau laki, diorang ape yea?..=)

    ReplyDelete
  7. Salam dari shah. Tujuan shah singgah sini sebab nak ajak korang semua join FOLLOWER GIVEAWAY shah yang baru sahaja dilancarkan :)

    kalau berminat boleh join di sini ye: http://shah-cyber.blogspot.com/2011/10/giveaway-pertama-sc-di-blog-baru-ni.html



    Giveaway: http://shah-cyber.blogspot.com/2011/10/giveaway-pertama-sc-di-blog-baru-ni.html

    ReplyDelete
  8. salam. mungkin tu lah hakikat wanita. ngeh~ hehe

    ReplyDelete
  9. falsafah tu memang kena..ada betulnya juga wanita makhluk Allah yang sensitif pada azalinya persekitaran yang akan mempengaruhinya

    ReplyDelete
  10. haha.. pepatah mmg kelakar ah.. ade ke plak, wanita sprti biskut kering.. kering je wanita2 yg bce.. huhu

    ReplyDelete

Flickr Images