Best Sangat Ke tayang Muke Kat Blog ?

Monday, October 31, 2011


Assalamualaikum....

Korang pernah tak masuk kat sesuatu Blog tu.. then penuh dengan gambar2 tuan punyer Blog ? Ala.. blog yg kat Header ade gmbar die.. kat button Shoutbox ade gambar dia.. kat entry lagi la.. senang cerita mmg penuh gambar die je la..

Ok, Blog macam ni kadang2 akan buat reader boleh rimas untuk lepak lame2 kat situ.. nak2 kalau gambar2 kat situ sume agak "gedik2" ( bak kate adik aku la ) . Kalau gambar biase2 tu x pe la.. yg mcm kat BLog blogger2 otai.. dorang letak gak gambar.. tapi x de la terlalu Over...


Tapi.. korang jangan salah paham pulak.. Aku x maksudkan kalau letak gambar je kat blog, tu kire nk cari publisiti murahan.. bukan macam tu.. Tapi, untuk Blog2 yg terlampau syok sendiri dan bajet muke dorang tu terlalu hensem or terlalu Cute kot..

Eleh.. walaupon dorang tu mmg hot pon.. tapi x yah la nk tayang sangat.. Kalau nk cakap tayang muke ni boleh dapat ramai follower.. btol ke ? setahu aku.. ramai je blogger2 yg kat blog dorang x de pon tayang2 gambar dorang.. tapi boleh je berjaya.. contohnya macam blog ni ( jejaka terhangat ) x pon yg ni ( terbang tinggi-tingi ) ..


So nasihat aku terutama kepada blogger2 yg baru2 ni.. x payah la nk tayang2 sangat muke korang tu.. terutamanya gurlz... walaupon muke korang mmg cute.. nanti buat2 ade orang minat kat korang.. then amik gmbar korang bawak kat bomoh.. padan muke.. hahaha

Sekian dari aku.. maaf jika ade buat siapa2 tersinggung =)

You Might Also Like

18 comments

  1. ngeng... tajuk dah nak sama ngn entry jt.. wakaka XD

    ReplyDelete
  2. seyes spanar mmg tak suka letak gmbr sndri kat fb,kat blog mahu pun kat mana2 laman sosial..

    spanar tak mau identiti diketahui dan spanar tak mau gmbr spanar mnjdi tontonan umum di internet..

    biar org mrh spanar sbb spanar tak letak gmbr sndri,sbb takut..sgt takut..

    bila org da jmpa spanar,bru diorang blh nilai spanar mcm mna..jgn menilai spanar hnya dlm lman sosial sblm korang jmpa aku..aku sepak sekoq kang,,

    ReplyDelete
  3. ltk satu je gmbr kt sidebar. utk entry jarang letak gmbr sndiri sbb sedar tak lawa.

    ReplyDelete
  4. Kalau letak satu dua takpe .
    Tp kat blog ok lagi laa .
    Kat FB tue byk yg over the load . hahahah .

    ReplyDelete
  5. sape mkn cili die terasa pedas..klo da pedas tu, berubah la..

    ReplyDelete
  6. haha... ada gak terfikir nk wat entri psal ni hri tuu... nmpaknya da ada orng tolong buat... haha

    ReplyDelete
  7. thanks follow :)

    slm knl ...

    http://hatikubaik.blogspot.com/2011/10/3000-follower-terima-kasih-daun-keladi.html

    ReplyDelete
  8. ok je letak gmbar kat blog,,, tp biarlah berpada2... ;))

    ReplyDelete
  9. kalau owner dia hensem x lawa macam saya takpe la .. (perasan )

    Miahaha..

    habes kalau x xberapa 2 macam gedik pulak la kan.

    Sebb yg lawa /encem 2 dah mmg dia nak marketkan diri sendiri..

    konon bila org tgk gambar dia yg bajet hot 2, org akan jadikan dia model la kan?

    boleh gitu?

    Muahaha..

    Kbai !!

    ReplyDelete
  10. saya punya dekat header je. so, tak tersentap di situ. lol. thanks for the info :D

    ReplyDelete
  11. well, blog dh jd photo album skrg ni.. pe de hal.. hahahaha

    ReplyDelete
  12. erkk..nama JT ada mention kat situ ek. sbrnya kalo JT kacak sampai bleh buat satu dunia cair, JT pon dah pacakkan gambar besar2..tp sbb tak brape nak kacak, biarla kita berblog blakang tabir je. kehkeh..=p

    ReplyDelete
  13. ada gak aku letak gambar sebenarnya. tapi bila ada entry yg memerlukan gmbr lah.. hehe

    ReplyDelete

Flickr Images