Jalan-jalan Bersama Ustaz Azhar Idrus

Monday, December 26, 2011

Assalamualaikum...

Entry kali ni santai je .. aku tak nk membebel panjang2 macam selalu tu... walaupon ( sebenarnye takde idea ) ... 

Baru2 ni Ustaz Azhar Idrus a.k.a. UAI .. ade buat show bagi ceramah kat UTM skudai... Tempat abang aku.. So , beliau dengan geng2 kelab amik gambar tu yg name ape entah.. aku pon dah lupe.. Diorang ade buat lebih kurang mcm gath la.. jalan2 dating dengan Ustaz Azhar Idrus ni ..

Diorang Pergi kat sekitar Tasik UTM tu dan amik gambar gune dorang punyer DeSLaR tu.. kepada yg belom tau .. sebenarnya Ustaz Azhar Idrus ni merupakan seorang yg sangat suke amik gambar ~ Aku ade la rase jeles sikit ngan abag aku ni.. tapi nk wat cmne an.. DSLR pon x de .. haha .. Korang Usha la gambar2 kat bawah ni.. aku curi dari fb abang aku *jangan bgi tau beliau ~

lebah ~

eh.. lari dah.. tu la korang bising sngat !

fokus-fokus 

bunga

amboi.. panjang nye lense ~

tu dia ..

amboi .. amik gambar pon nk bersaing ~

ha..ni la abang aku 

dia mai da ~

jeles aku weh.. nk bergambar ngan ustaz jugak ~

ha.. mai tgok sape punyer lagi panjang ~ haha


*Nota Kaki !

Seronok kan kalau dapat sentiasa berdamping dengan orang alim .. dan orang yg berilmu ni.. rase mcm kite pon turut same dekat dengan Allah .. Akhir kata .. Berkawan dengan penjual minyak wangi.. kita pon jadi wangi.. Tapi berkawan dengan blogger .. kite pon boleh jadi blogger .. ( eh.. macam tak kena je xD ) pi lantak la ....

Sekian....

ni la geng2 abg aku yg aku cakap tadi ~






You Might Also Like

6 comments

  1. weeee
    sonok gileeee ahh berdssslllrr sume
    UAI mang cool kan :))


    p.s: abag kat UTM ke?hehehe..ni mest junior den ni..emm..abg mesti join kelab fotokreatif kot ni..kot la..hehhehe

    ReplyDelete
  2. Ustaz pling sempoii..xsngke aku die mnat amik gamba..

    ReplyDelete
  3. seronok nye jalan2 ngn ustaz Azhar :)

    ReplyDelete
  4. untung dapat jumpa real. aq jumpa kt youtube jep..huhu

    ReplyDelete

Flickr Images