Tutorial Letak button "Close" Pada iklan tepi Blog

Sunday, December 04, 2011

Assalamualaikum..

Tutorial untuk kali ni simple je .. iaitu untuk letak button Close macam kat iklan bawah ni ..



Button close tu adalah sangat berguna terutama kepada pengguna2 netbook .. sebab saiz screen dorang kecik.. so kadang2 iklan yg mcm ni boleh menganggu dan menghalang kandungan dalam blog tersebut ... dan maybe mood dorang untuk bace blog tersebut akan hilang....

tak nk cakap banyak ... korang gune je kod Html kat bawan ni.. then copy pasta kat mane2 ruang widget kat blog korang ...





Sekian...




You Might Also Like

1 comments

Flickr Images